Gentse gids, gevels, gebouwen en een moord.

Het concert was natuurlijk het hoofddoel van onze reis naar Gent. Daaromheen hadden de organisatoren een leuk programma in elkaar gezet, waardoor we heel wat van Gent hebben gezien. En wat een ontzettend mooie stad is het. Qua formaat niet te groot, waardoor overzichtelijk en behapbaar en erg gezellig met vriendelijke mensen. Ik heb genoten en ben zeker van plan hier nog eens terug te komen. img_2298De eerste dag deden we een stadswandeling met een gids. Zo kom je meteen langs alle highlights en krijgt een beeld van de geschiedenis. Overal mooie gebouwen met prachtige gevels.jubileumreis-gent-7-tm-9-okt-003 Ik had ogen tekort voor alle prachtige versiersels en ornamenten. Het was genieten voor de fotograaf.

jubileumreis-gent-7-tm-9-okt-001Gents genieten kan ook op terrasjes. Al die lekkere bieren zijn niet te versmaden. Dan zijn er nog bonbons en neuzen te koop en de brocante op markten en in bijzondere winkeltjes zijn een streling voor het oog.

jubileumreis-gent-7-tm-9-okt-005

Als afsluiting van de dag moesten we tijdens het diner nog een moord oplossen. Een speciale ervaring zo’n moordspel. Maar de moordenaar is gelukkig ontmaskerd.img_2360

2 gedachtes over “Gentse gids, gevels, gebouwen en een moord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s