Van strandpleviertjes en vliegenzwammen

Met collega/vriendin ben ik naar Bergen aan Zee gegaan. Daarvandaan maakten we een heerlijke wandeling langs het strand en later door duinen en bos om weer in Bergen binnen de bus naar huis te kunnen nemen. Dit was voor het eerst nadat ik met pensioen ben gegaan, dat ik weer contact had met/over school. Ik had mijn vroegere leven wat weggestopt, maar was toch erg benieuwd naar het wedervaren van al mijn collega’s. Het was leuk om over ze te horen, maar ik ben toch nog steeds heel blij dat ik de beslissing om te stoppen met werken genomen heb. Het was een vrij sombere dag met weer. De vrolijke noten van vandaag waren de vrolijke strandpleviertjes. Die zijn zo grappig om bezig te zien.img_2714 In het bos stond een jongedame met haar vriendje deze vliegenzwammen te bewonderen. Ze zei tegen ons: ‘Ik kan toch niet meer op dat liedje komen’. Dat moet je natuurlijk niet tegen twee schooljuffen zeggen, dus wij begonnen in koor te zingen: ‘Op een grote paddenstoel, rood met witte stippen……………..’img_2716

6 gedachtes over “Van strandpleviertjes en vliegenzwammen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s