Donkere luchten

Zachtjes en soms wat harder tikte de regen op ons zolderraam. Lekker een dag niet naar buiten, maar tijd om binnen wat te knutselen en te rommelen. Ook weer eens leuk. Maar op een gegeven moment wil ik toch wel even de benen strekken. Als je bij ons een rondje wil wandelen, moet je daar drie kwartier voor uittrekken. Het overgrote deel van de dag zagen de luchten er niet betrouwbaar genoeg uit om ons drie kwartier droog weer te garanderen. In nat worden hadden we geen zin. Ik heb vandaag dus vaak naar buiten gekeken. De luchten waren soms wel indrukwekkend donker. img_2975Als dan opeens de zon weer scheen, stond er ook wel ergens een regenboog. Vanachter het raam is de foto wat vaag, helaas. img_2974Maar eindelijk brak de hemel goed open en wandelden we ons rondje om het dorp. Het bleef droog. img_2977

11 gedachtes over “Donkere luchten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s