Uithangbord 53

In De Rijp zag ik dit uithangbord. Het zat vrij hoog in de nok.p1000026Het varken kwam op de gevel nog terug in een gevelsteen. Waarschijnlijk heeft er ooit een slager gewoond in dit huis. Nazoeken op internet leverde deze informatie op.p1000027

2 gedachtes over “Uithangbord 53

  1. Toch fantastisch dat je dit soort informatie tegenwoordig zo van internet kan plukken. Ik ben gek op gevelstenen. Heb er ooit een boek over gekocht om er zelf eentje te maken, maar er waren nogal een aantal praktische bezwaren. Zoals afbakken in een oven (-:
    Mooie foto’s!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s