Fietsen

Fietsen en Amsterdam, die horen onafscheidelijk bij elkaar. Op sommige plekken zie je fietsflats, parkeergarages voor de fiets en fietsrekken, waar het uitpuilt van de fietsen. Er is geen vrije plek meer te vinden. Logisch dus dat het naast alle voorzieningen toch in de héle stad vergeven is van fietsen. Het hoort ook gewoon bij Amsterdam. Beter dan evenzoveel auto’s, toch?img_3436

5 gedachtes over “Fietsen

  1. Ik zie hier een gele fiets tussen staan.Ik ben eens, denk wel 10 jaar geleden, op een gele fiets door Amsterdam gefietst. Onder leiding van een gids. Wij, een groepje vrouwen uit Friesland, hebben genoten. Je gaat veel sneller van a naar b. Een aanrader. 😊

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s