Over de rand 18

Toen we naar Zaandijk wandelden was het windstil weer. Er waren mooie weerspiegelingen in het water te zien. Maar toen ik een keer over de rand keek schrok ik van de tomeloze diepte, die er leek te zijn. Mijn maag ging ervan om, zoals dat ook bij mij gebeurt op grote hoogtes. p1000043Het komt denk ik niet helemaal over op de foto, maar het was heel apart. Ik moest ook denken aan 3D tekeningen die ook spelen met verschrikkelijke dieptes. Kijk hier maar eens naar die kunstwerken: https://www.facebook.com/hashtagshare/photos/?tab=album&album_id=1797053580538910

5 gedachtes over “Over de rand 18

  1. Ja ik ken het wel en vind het ook prachtig, je zal op de stoep maar in zo’n kuil stappen al vraag ik me af of je dat dan ook zo ervaart. Prachtige foto!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s