Over de rand 18

Toen we naar Zaandijk wandelden was het windstil weer. Er waren mooie weerspiegelingen in het water te zien. Maar toen ik een keer over de rand keek schrok ik van de tomeloze diepte, die er leek te zijn. Mijn maag ging ervan om, zoals dat ook bij mij gebeurt op grote hoogtes. p1000043Het komt denk ik niet helemaal over op de foto, maar het was heel apart. Ik moest ook denken aan 3D tekeningen die ook spelen met verschrikkelijke dieptes. Kijk hier maar eens naar die kunstwerken: https://www.facebook.com/hashtagshare/photos/?tab=album&album_id=1797053580538910

5 thoughts on “Over de rand 18

  1. Mooi die link, een heel leger legomannetjes trekt daar voorbij. Kunstig gedaan. Toch geeft jouw foto ook een vorm van diepte.

  2. Ja ik ken het wel en vind het ook prachtig, je zal op de stoep maar in zo’n kuil stappen al vraag ik me af of je dat dan ook zo ervaart. Prachtige foto!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s