Kerstversiering

Dit jaar heb ik het eens anders aangepakt met de kerstversiering. In winkels en café’s zag ik de laatste tijd steeds vaker reclames of menu’s opgeschreven op glas of ramen met witte letters. Ik kocht krijtstiften, waar ze dat mee doen en heb heerlijk een middag op mijn ramen zitten tekenen. Tijden van weleer kwamen terug, want het voelde als het inmiddels ouderwetse bordtekening maken op school. Als voorbeeld nam ik de overkant van mijn straat. (zo ongeveer dan)p1000149

11 thoughts on “Kerstversiering

  1. Ik kreeg die krijtstiften bij de decemberzegels maar kan niet zo goed tekenen. Geen schoolbordtekenen geleerd;-) Denk dat ik jou foto maar even gebruik en die een beetje nateken.

  2. Mooi gedaan zeg ! Ik kreeg de stiften ook bij de kerstzegels en Bo, onze kleindochter komt hier een raam vol tekenen heeft ze beloofd want thuis is ze al klaar..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s