Sinterkerstavond

Vanavond kwamen de kinderen met aanhang om bij ons Sinterkerst te vieren. We hebben samen gedineerd en er waren cadeautjes. We doen dit tussen Sinterklaas en  Kerst in, omdat het een te ingewikkelde puzzel was om tijdens de kerstdagen met ons gezin bij elkaar te komen. Maar daarom was het nu niet minder gezellig. Er is weer volop gediscussieerd over werk en politiek. Ik kan er erg van genieten mijn kinderen zo te zien en te horen.  Ieder stel had een gang voor het diner verzorgd. Dat vond ik ook een prima constructie. Zo hoefde ik niet in de stress, wat andere jaren wel eens het geval was. En bij de kinderen was het zo ook goed te doen. We hebben lekker gegeten in ieder geval en de afwas is alweer klaar. p1000181

7 gedachtes over “Sinterkerstavond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s