Rondje Zuiderwoude

Vanmorgen leek het erop dat het weer een grijze sombere dag zou worden, maar opeens brak er een waterig zonnetje door. De wereld zag er ineens heel anders uit en wij kregen zin in een wandeling. Dat kwam ook omdat we steeds ganzen over zagen vliegen. We gingen naar Zuiderwoude. p1000206De weilanden daaromheen kunnen soms uitgelezen vogelgebieden zijn. We zagen vandaag vooral ganzen, die leken te verzamelen. p1000193We kwamen bij de IJsselmeerdijk. Een ‘zee’ van vogels lag voor ons. Er was een heel speciaal licht door dat beetje laagstaande zon. Je ziet Volendam aan de overkant liggen.p1000199 Via Uitdam kwamen we weer uit bij ons beginpunt.

11 gedachtes over “Rondje Zuiderwoude

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s