Kerstconcert 2016

De kerk liep al vol, terwijl we nog aan het inzingen waren. Het enthousiasmerende stukje in de streekblaadjes, geschreven door de voorzitter van het fanfare, moet haast de oorzaak hiervan zijn. Hij schreef over de jaarlijkse goede samenwerking tussen koor en fanfare en dat de stoelen altijd aangesleept moeten worden. Dat van die stoelen is me andere jaren niet opgevallen, maar nu was dat in ieder geval wel zo. Er waren zelfs stoelen te kort! En dan moet je je natuurlijk van je beste kant laten zien. We zongen Engelse kerstliederen zoals Coventry Carol, No wind at the window, A little town to Bethlehem. Verder The crown of roses op muziek van Tchaikovsky en meer. Ook de Cantique de Noël mocht niet ontbreken. Samen met het fanfare voerden we  Polish Christmas Music uit. Het was weer heerlijk om met zoveel mensen samen muziek te maken. Als je later hoort dat het publiek genoten heeft, is het helemaal goed.instemming-2016

5 gedachtes over “Kerstconcert 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s