Grijs met een wit laagje

p1000902Echt gesneeuwd had het hier nog niet. Het was wel vaker wit geweest van de rijp, maar gisternacht was er een laagje gevallen. Ondanks de grijsheid trok dat toch wel wat wandelaars naar buiten. Wij trotseerden ook de kou voor een kleine wandeling. Het is grappig te merken, dat je als je in zo’n klein dorp woont, vaak dezelfde mensen tegenkomt bij zo’n rondje. Tegenwoordig zijn dat vaak pensionado’s net als wij. Die mensen ken je dan weer van vroeger, van de peuterspeelzaal of basisschool. Ouders dus van kinderen, die klasgenoten waren van de onze. Toch had ik ze jaren niet gezien, zo groot is ons dorp dan toch ook weer. Komt natuurlijk ook doordat je werkt, dan ben je er nooit overdag.ilpendam-februari-2017

6 gedachtes over “Grijs met een wit laagje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s