13 gedachtes over “Gezicht erbij

  1. Ja, dan blijkt 46 jaar later dat een gedeelde jeugd van 18 jaren genoeg gespreksstof oplevert voor in ieder geval deze eerste vier uren in een café in Amsterdam aan de Nieuwmarkt. Maar als we weer uit elkaar gaan, weten we ook dat er nog zoveel meer te bepraten en overdenken valt. Want in die jeugdjaren ( en zeker in die puberjaren aan het einde van de jaren 60) werd lang niet alles gedeeld. Ieder voor zich heeft eenzame momenten meegemaakt van worsteling, van losmaking, van de zoektocht naar een eigen leven. Nu, met de zekerheid van dat zelf opgebouwde eigen leven achter je, is er gelukkig meer durf om te delen. Een fijne ontmoeting!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s