Leeg en vol

De huiskamer wordt leger en leger en onze slaapkamer is zo langzamerhand een uitdragerij. Alles moet van de vloer. We hebben er een van hout en die moet  gelakt worden. Alle planken lopen door in keuken en kamer. Dat heeft als gevolg dat we niet in huis kunnen blijven, omdat alles in één keer gelakt moet worden om kleurverschil te voorkomen.  We laten het plafond ook meteen maar opknappen en wijzelf gaan er morgen voor een paar dagen tussen uit. Als we terugkomen kunnen we alles weer terugzetten. Brrr…. wat een gerommel.

11 gedachtes over “Leeg en vol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s