Sjènne

De laatste spullen uit de kamer gezet, mijn stem uitgebracht en nog even een yoga les gevolgd. Toen konden we vertrekken naar het zuiden. We genoten van de zon op het terras van het ons zo vertrouwde kasteel Terborgh.

 

 

 

 

Vandaaruit wandelden we richting het dorp waar ik ben opgegroeid. Langs de Geleenbeek en de oude Meinweg kwamen we uit bij de Mulderplas. Langs het Kapellerbos liepen we achter langs bij mijn ouderlijk huis. Ik was verrast met de mooie aanpassingen die de nieuwe eigenaren gedaan hadden aan de achtertuin. Ik had er voor het eerst sinds mijn vader 7 jaar geleden overleed geen moeite meer mee om te kijken naar de ooit zo vertrouwde plek.

 

 

 

 

 

 

9 gedachtes over “Sjènne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s