6 woordverhaal: Sauna

MIJN BALKON IS EEN SAUNA GELIJK

Doldriest liet ons deze week stoeien met ‘de sauna’. Laat ik daar nu nog maar eens één keer in gezeten hebben en dat bezoekje was niet voor herhaling vatbaar. Ik dacht toen, dat ik stikte, want ik kon bijna niet zweten. Nee, laat mij maar bakken op mijn balkon en als het dan té heet wordt ga ik lekker in de schaduw. Dan moet die zon wel gaan schijnen, natuurlijk!

Wil je andere ‘sauna-ervaringen’ lezen, klik dan hier.

5 gedachtes over “6 woordverhaal: Sauna

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s