Skyline

Varen in het Ilperveld levert veel verschillende skylines op. Het natuurgebied wordt omringd door de volgende steden en dorpen. Mooi dat we in het dichtbevolkte gebied zo’n prachtige natuur hebben. Het is niet een heel gemakkelijk toegankelijk gebied, maar dat houdt het daar dan ook rustig.Watergang Watergang en bezoekerscentrum Ilperveld.Purmerend, Weidevenne. Daar hadden ze een bui. Ilpendam eerst verder weg met zijn twee kerken en dan dichterbij.Amsterdam met de Hemcentrale Landsmeer  Purmerland en Den Ilp.

8 gedachtes over “Skyline

  1. Mooi daar. Het grote voordeel van buiïg weer zijn al die prachtige wolkenpartijen. Ik herinner me een boottocht in een omgebouwde stadsbus ergens in de buurt van Wormerveer? Ben kwijt waar het precies was, maar jouw foto’s doen me er wel aan denken. Was prachtige vaartocht in ieder geval.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s