Over kleur en koolzaad

Nog even kunnen we volop genieten van al die gekleurde bermen.  Koolzaad en fluitenkruid fleuren alles zo prachtig op!  Daarbij komt nu ook ’t rood van de zuring nog.Heerlijk dat ik er elke dag op uit kan en van al die schoonheid volop kan genieten! De natuur is zo anders in deze tijd dan in de rest van het jaar. Dus fiets ik heel wat af, het moet nu!

De bloemen raken vanzelf uitgebloeid natuurlijk. Helaas versnellen de boeren het proces naar minder kleur in het land met hun gemaai. natuurlijk begrijp ik dat het ook nodig is en daarom geniet ik NU.

7 gedachtes over “Over kleur en koolzaad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s