De tuin

Op de eerste ochtend in Nieder Sachsen werden we begroet met een stralende zon en heerlijke temperatuur. Uitgelezen moment om de tuin te verkennen. Vanaf het gazon loop je zo het bos in.De magnolia is helaas uitgebloeid, maar de ruige vormen steken mooi af tegen het gebouw.De ornamenten, die her en der staan opgesteld heb ik bij elkaar gebracht in een collage.En verder deed ik een rondje planten. De hele ochtend heerlijk genoten, maar het werd erg warm, dus pakten we de fiets en maakten een rondje, waarvan we vanavond om 20.00 uur pas terug waren. Morgen meer hierover.

4 gedachtes over “De tuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s