Hier resideren wij…………

Vanaf vandaag is dit ons residentie-adres. Ja, zo voelt het echt. Op een plaatje hadden we wel al gezien hoe ons ruiladres eruit zag, maar in werkelijkheid overtreft het alle verwachtingen. Het is een heus landgoed met boerderijen erbij en een prachtige parkachtige tuin. De hele eerste etage van links naar rechts is voor ons. Thuis zijn we wel wat kleiner behuisd, hier hebben we zeeën van ruimte. Het kasteeltje stamt al uit de 14e eeuw, toen het een huwelijks geschenk was van graaf  van Oldenburg voor zijn verloofde.  In de tussentijd heeft het voor van alles gediend, zoals café, nascholingsinstituut en postkantoor. Nu is het weer woonbestemming. De eigenares heeft een architect in de hand genomen en het is nu binnen een heel modern ruim huis. Hier gaan wij ons wel vermaken. De wandelschoenen zijn mee, de fietsen staan in de schuur en bij heel slecht weer kunnen we onze auto nog nemen om een leuk stadje te bezichtigen of zo. Heerlijke plek in Noord Duitsland.

 

23 gedachtes over “Hier resideren wij…………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s