Hollandser kan bijna niet

We zijn weer thuis en ook hier blijven we genieten. Het mooie weer zet aan tot nòg meer fietstochten. Voor het eerst van mijn leven was ik op Marken met de fiets. Wandelend heb ik al vaak het voormalig eiland rond gelopen (eerst met de auto erheen) , maar nu dus op de fiets. Het leverde mooie plaatjes op, maar het is geen fietspad, dat ik aanbeveel. Ik ben helemaal door elkaar gerammeld en mijn nieuwe fietslamp is er helemaal afgeschud. Volgende keer toch weer wandelen daar, maar de tocht erheen en terug was mooi.

7 gedachtes over “Hollandser kan bijna niet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s