Hollandser kan bijna niet

We zijn weer thuis en ook hier blijven we genieten. Het mooie weer zet aan tot nòg meer fietstochten. Voor het eerst van mijn leven was ik op Marken met de fiets. Wandelend heb ik al vaak het voormalig eiland rond gelopen (eerst met de auto erheen) , maar nu dus op de fiets. Het leverde mooie plaatjes op, maar het is geen fietspad, dat ik aanbeveel. Ik ben helemaal door elkaar gerammeld en mijn nieuwe fietslamp is er helemaal afgeschud. Volgende keer toch weer wandelen daar, maar de tocht erheen en terug was mooi.

7 thoughts on “Hollandser kan bijna niet

  1. wat goed dat jullie ook wandelen. Ik ken fietsers die het lopen hebben afgeschaft. Als wandelaar heb ik in de natuur vaak last van fietsers, vooral als ze met zijn twintigen komen aanstormen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s