Tuindag

Voor mijn gevoel had ik vandaag een tuindag, terwijl ik geen tuin meer heb. Als compensatie van het gemis van een tuin hebben wij met de buren van ons appartementencomplex afgesproken, dat de heg in de steeg waar al onze voordeuren zitten, door ons wordt bijgehouden. Vroeger was die heg gewoon onderdeel van onze tuin, maar nu zijn de twee á drie knipbeurten per jaar voor mij de enige tuinarbeid, die er nog over is. Vandaag moest het weer gebeuren en we hebben weer met veel plezier de heg gekortwiekt.

13 gedachtes over “Tuindag

  1. Wat heerlijk om te doen. Wij hebben besloten dat wij als ons eigen huis verkocht is, we het huis van Mama, waar we nu in wonen, ook gaan verkopen. Dan zoeken we een huis met weer een lekkere ruime tuin. Want dat hebben we nu iets te weinig. Van 30 meter heg te snoeien naar 0….is ons toch te weinig 😉
    Het ziet er weer netjes uit bij jullie. Hebben jullie genoten van de geuren ook?

    Liked by 1 persoon

  2. Ik vind het heerlijk dat ik geen heg meer heb, maaaar de klimop groeit gestaag en af en toe knip ik daar al wat af zodat hij wat meer uit gaat dijen, van 2700mtr naar bijna niets, ik vind het heerlijk!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s