Beestjes

Wat is er toch veel te zien, als je goed kijkt! Mijn tuin is mijn balkon en dat lijkt in eerste instantie niet veel met natuur van doen te hebben. Maar als je inzoomt, zoals ik deed op bijvoorbeeld de plantenbak, weet je niet wat je ziet. De fotocollage heb ik in een tijdsbestek van een kwartier gemaakt.  Wat een wondere natuur! En dan zijn dit nog maar de beestjes, die even voor mij wilden poseren. Er waren er nog veel meer, maar die waren me te vlug af.

9 gedachtes over “Beestjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s