Tegenstelling: links – rechts

De foto uitdaging van deze week is : links – rechts.  Ik kwam uit bij deze foto. Wij wandelen veel. Op zo’n lange tocht hebben wij altijd erg de behoefte om onze voeten even ‘ aan de lucht te laten’, als we zelf rusten. Vandaar het soort taferelen onder tafel als op de foto. Als rechtgeaarde wandelaars draag je dan sokken met een L en een R. Je zorgt er dus voor dat links aan je linkervoet gaat en rechts vice versa. De pasvorm van die wandelsokken is voor beide voeten spiegelbeeldig. Ik ben erg tevreden met dit soort sokken: nooit blaren!

8 gedachtes over “Tegenstelling: links – rechts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s