4 thoughts on “6 woordverhaal: Boeken

  1. Mooi gedaan Jeanne. Bibliotheken… heerlijk. Ik dacht altijd dat werken in een bibliotheek een droomjob is/was. Dat denk ik nog. Mijn dochter kreeg de kans om te gaan werken als bibliothecaris in Gent en ze weigerde… ik was er totaal ontdaan van… Haar droom is niet mijn droom. En dat moet ik aanvaarden.

    Liked by 1 persoon

  2. Pingback: Zeswoordverhaal: Boeken – DOLDRIEST

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s