6 woordverhaal: Boeken

Bibliotheek:

zoveel leeswerk als je maar wilt.

 De OBA in Amsterdam is zo’n fantastische plek, waar jong en oud zijn/haar hart kan ophalen. Er is altijd wel iets van je gading te vinden.

Nog meer 6 woordverhalen over ‘boeken’ vind je hier.

4 gedachtes over “6 woordverhaal: Boeken

  1. Mooi gedaan Jeanne. Bibliotheken… heerlijk. Ik dacht altijd dat werken in een bibliotheek een droomjob is/was. Dat denk ik nog. Mijn dochter kreeg de kans om te gaan werken als bibliothecaris in Gent en ze weigerde… ik was er totaal ontdaan van… Haar droom is niet mijn droom. En dat moet ik aanvaarden.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s