Onverwachte gasten

Het is een speciale dag vandaag. Ik lees dat 2 juli in een niet-schrikkeljaar precies op de helft van het jaar zit met 182 dagen ervoor en 182 erna. Ik heb het nooit eerder zo benoemd gezien, terwijl 2 juli toch altijd wel een speciale dag voor mij was èn is, want het is mijn verjaardag. Ik vier het meestal sober in klein familieverband. Maar tegenwoordig met alle sociale media komen de felicitaties van alle kanten binnen. Ik voel me dan ook erg jarig vandaag. En dan zijn er tot mijn grote plezier ook nog eens 3 speciale gasten komen opdagen. Ze wilden niet alle drie op de foto, maar ik ben al gelukkig met deze twee.

Het zijn nog jonge ransuilen, waarschijnlijk zaten hun ouders begin dit jaar in de boom.

12 gedachtes over “Onverwachte gasten

  1. Ohw en ik heb het op het vrolijke feestboek nog niet eens gedaan. Hartelijk Gefeliciteerd en ja het is waar een mens wordt wel erg jarig door al die felicitaties.

    Geliked door 1 persoon

  2. Proficiat met je verjaardag. Die gasten mogen ook op mijn verjaardag komen. Helaas zijn de omstandigheden in mijn tuin daar niet geschikt voor.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s