Maandagmarkt

Een hele bekende maandagmarkt is de Noordermarkt. Ik ging er vandaag heen met een vriendin. We waren vrij vroeg en dat maakte dat het nog niet zo heel druk was. Met zijn tweeën is een andere ervaring dan alleen. Ik durf tenminste meer, je kijkt langer, ik heb zelfs kleding gepast! Ik wist niet eens dat het kon op de markt, maar vandaag met het mooie weer zag je niet anders. Zo gezellig en ongekunsteld was het. Praatjes met verkopers en dan aangevuld met die echte Amsterdamse humor. Je loopt er rond, al kijkend naar een vooral humoristische film. Om de hoek van de Noordermarkt ligt de Westerstraat. Daar heb je wel een kilometer lang marktkramen vol stoffen, kleding en huishoudelijke spullen. Wij zijn er eens helemaal doorheen gelopen. Ik ga niet vaak naar de markt, maar deze dag smaakt naar meer. Nooit gedacht dat ik er nog eens bij stil zou blijven staan, maar vandaag heb ik graaiend in een berg kleren, er zelfs nog iets leuks uitgehaald.

9 gedachtes over “Maandagmarkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s