Toeristengedrag

Het vakantieseizoen is geopend. Ik hoef er de deur niet voor uit om dat te ervaren. Ons dorp is duidelijk opgenomen in toeristische routes. Bovendien zijn er hier ook ál meer mensen, die een B&B of Airbnb runnen. Dat brengt het buitenland naar ons toe. Het is leuk te zien waar andere mensen verrukt op reageren. Wij doen natuurlijk hetzelfde als wij ergens op vakantie zijn.Mijn dagelijkse uitzicht werd opgevrolijkt door deze vrouwen, die opeens zagen hoe leuk het roze truitje kleurde bij de hortensia’s. SELFIE – SELFIE

 

7 gedachtes over “Toeristengedrag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s