Het zomergevoel

Het is anders dan andere jaren, toen ik nog werkte. Dan kon ik me pas aan het echte zomergevoel overgeven als het vakantie was, want als je werkt heb je alleen maar last van warm weer. Nu heb ik elke dag vrij en daardoor heb ik dit jaar al veel meer genoten van het zomerweer dan andere jaren. Dit weekend genoot ik van het echte zomergevoel, wat anders alleen voor de vakantie is weggelegd.  Gisteravond tot laat gezellig buiten gezeten met veel mensen uit onze straat ter gelegenheid van onze jaarlijkse burendag. Het koelde wel iets af, maar het bleef een heerlijke avond. Vandaag zoemen de bijtjes druk tussen de lavendel in een broeierige warmte…………en wij zaten een beetje loom bij de tour op TV………… Het zalige niets doen…………Hoe zomers wil je het hebben?

10 gedachtes over “Het zomergevoel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s