Van huizen, tuinen en deuren

Na al het moois dat we de afgelopen week in Zuid-Limburg hebben gezien, fietsten we weer in ons eigen Waterland rond, want ook hier heeft alles zijn eigen schoonheid. In Broek in Waterland werden we niet teleurgesteld. De mooie huizen, prachtig in de verf gezet met de diversiteit aan gevels zijn daar voor het opscheppen. Wat een pareltjes daar rondom het Havenrak! De prachtige tuinen maken het dorpsaanzicht deze tijd van het jaar nog aantrekkelijker.De ene deur is daar nog mooier dan de andere, dus die moesten ook even op de foto. Tot slot nog twee deuren van ‘Het Beroemde Huis’.

9 gedachtes over “Van huizen, tuinen en deuren

  1. ik ben eens met vrienden vanuit Bovenkarspel zuidwaarts gereden over smalle slingerende wegen, door tal van mooie dorpen, waarvan ik de namen vergeten ben. Ik kwam ogen tekort. Jammer dat Limburgers dit intieme landschap niet kennen. prachtige foto’s!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s