Oriëntatiepunt

Van heinde en verre zie je hem staan, de toren van Wormer. Hij is met zijn 144 meter het hoogste punt van de Zaanstreek en omstreken, zo’n 8 kilometer bij ons vandaan.  Waar wij ook gaan, die toren is ergens in ons blikveld. Zeker op de fietstochten, die we maken van huis uit, is de toren een oriëntatiepunt. Ver weg is hij nog wat vaag, dichterbij zie je dat hij dicht bij een woonwijk staat, aan de Zaan. Je kunt er vlak langs fietsen en je kunt ook nog inzoomen ……

3 gedachtes over “Oriëntatiepunt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s