Zomerrage?

Fietsend en wandelend heb ik ze al diverse keren gezien. In het water en ook, zoals op de foto op het droge. Het opvallend witte zwembanden, met de kop van een eenhoorn. De jeugd kan de komende tijd volop gaan genieten van dit soort waterspeelgoed, want ook voor hen is eindelijk de schoolvakantie aangebroken. Waar komt nou toch zo’n ontwerp van een Eenhoorn vandaan? In deze streek komt hij nogal eens in wapens of zie je het terug bij namen van huizen. Maar wie bedenkt nou zo’n ontwerp. Dat kan ik me zomaar afvragen. Hoe werkt dat toch? Blijkbaar kopen veel mensen deze blikvanger. Wie heeft hem ook al gezien of is het alleen hier een streekrage?

7 gedachtes over “Zomerrage?

  1. Hij zal inderdaad wel ergens goedkoop liggen te wezen. Moment. Ik zie dat Xenos er ook een heeft. Kom er wel tegen maar of de Action ook van de partij is, is me niet duidelijk. Ach hoe meer eenhoorns hoe beter. Sprookjesgroet,

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s