De kleine giraf

We hebben ons in Artis erg vermaakt met de kleine giraf. Toen zijn hele familie door de poort mocht richting nachtverblijf, kreeg de jongste telg het op zijn heupen. Hij werd opeens actief en bleef maar heen en weer rennen. Zo grappig om te zien met van die flodderpoten. Hij was onstuitbaar. Nog later op de avond liepen we weer langs de giraffen en toen zagen we hem uitgevloerd en opgevouwen zitten. Tja.

6 gedachtes over “De kleine giraf

  1. Wat leuk zo’n dagje Artis! Ik denk zelfs dat je als volwassene er misschien nog wel meer van geniet dan als kind: je kunt je nog meer verwonderen over het gedrag van de dieren en genieten hoe zo’n dier er uitziet, zoals die mooie bijna identiek gestreepte velletjes van de zebra’s! Ik geloof dat ik als kind daar helemaal geen oog voor had.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s