Nazomer met taart

Met de weersvoorspelling , die flink wat regen in het vooruitzicht stelde, in gedachten, heb ik de laatste mooie en droge zomerdag gebruikt om brieven rond te brengen: mijn klusje voor het koor. Ik maakte er meteen een fijne wandeling van en genoot van de nazomerse aanblik van ons dorpje. Ik voelde me weer een rijk mens dat ik daar mag wonen.Wat ben ik blij dat ik het gisteren gedaan heb, want vandaag lijkt de herfst te zijn ingetreden. Blijkbaar kreeg ik er zo’n energie van, dat ik thuisgekomen nog even een brownie taart heb gebakken. Zoiets doe ik nooit, dus ik was best trots op het resultaat. Bovendien hebben mijn gasten er ’s avonds lekker van gesmuld.

12 gedachtes over “Nazomer met taart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s