Over de rand 22

Naar de bushalte lopen is bij ons tegenwoordig een attractie. Je moet namelijk met een voetgangersbrug naar de overkant van de weg. Daarboven heb je een schitterend uitzicht alle kanten op. Dat hebben ze bij de firma van Gelder (uitvoerders van dit project) ook gezien en daarom hebben ze daarboven zelfs tot officiële uitkijkpost gebombardeerd. Zelfs de verrekijkers ontbreken niet. Zo kun je de werkzaamheden, waar ik eerder over schreef,  goed volgen. Meestal moet ik snel doorlopen omdat ik de bus moet halen, maar vandaag was ik heel bijtijds erheen gegaan, zodat ik eens rustig over de rand kon kijken naar dat kleine dorpje aan het Noord Hollands kanaal.

8 gedachtes over “Over de rand 22

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s