Sint Maarten

Iemand zei: ’t Lijkt Sint Maarten wel.’ Maar natuurlijk was die wolkbreuk niets te vergeleken bij de orkaan Irma die Sint Maarten en het hele Caribische gebied zo teistert. Toch zag je even de kracht van de natuur gewoon al bij zo’n fiks regenbuitje. In Eye, het filmtheater aan het IJ in Amsterdam, klaterde het water uit het plafond van de overkapping en kwam met veel geweld op het terras terecht. Grijsheid alom, maar iedereen zat comfortabel droog vanachter het glas dit schouwspel te bekijken. Na zo’n 10 minuten begon het al op te klaren en konden we vrij droog lopend naar de Pont.

7 gedachtes over “Sint Maarten

  1. september/oktber is altijd een mooie zonnige periode geweest zonder regen en wind, ook niet heet en vochtig, ik weet dat zo goed omdat ik altijd in september/oktober mijn vakantiedagen opnam.Mooie foto’s hoor!! Vandaag al drie hoosbuien over ons heen gehad, even snel tussendoor snoeiafval naar stof brengen en weer kletsnat van de volgende bui. Veel gedacht aan de mensen op St Maarten die het weinige dat ze bezaten verloren hebben.

    Liked by 1 persoon

  2. Er zaten flink wat heftige buien tussen, naar mijn idee was dat vroeger ook niet zo, maar ja, alles veranderd. Hoe lang zal het nog duren eer hier de eerste orkaan huis gaat houden.. of iets anders heftigs…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s