De tunnel

Aan het einde van dit jaar moeten alle werkzaamheden aan de weg en de busbaan klaar zijn. Het begint al aardig op te schieten. De luchtbrug is al weggehaald. Dat betekent dat we nu i.p.v. over de weg al door de nieuw aangelegde tunnel onderdoor naar de overkant kunnen lopen, om de bus richting Amsterdam te nemen. Men is nog druk met de afwerking bezig, maar de tunnel kan al functioneren. In het dorp wordt hier en daar flink gemopperd over de overlast en de grote kosten van dit project. Ik vind het erg ongenuanceerd en ben nog steeds erg onder de indruk van de geleverde prestatie. Of het in de toekomst leidt tot filevermindering en veiligheid voor de vele buspassagiers moet de praktijk straks uitwijzen. In januari wordt de nieuwe busbaan officieel geopend. Daar was alles om te doen, een betere doorstroming van het spitsverkeer tussen Amsterdam en Purmerend.

6 gedachtes over “De tunnel

  1. Ik ben het helemaal met je eens. Ik ben ook altijd helemaal onder de indruk als ik zie wat er nu weer op de tekentafel klaar gemaakt is en hoe dat in de praktijk uitgevoerd wordt en nog klopt ook.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s