De tunnel 2

Hier schreef ik er al over. En zoals gepland is het gelukt om alle werkzaamheden voor het einde van 2017 af te krijgen. Er is een knap staaltje werk verricht, waardoor alle verkeersstromingen zoals daar zijn auto’s, bussen, voetgangers en pontverkeer ieder zijn eigen ongehinderde baan heeft. Zoals het er naar uitziet, leidt het doortrekken van de busbaan, dat een onderdeel van dit project was, inderdaad tot een veel betere doorstroming van het autoverkeer. Het geheel is nu officieel geopend. De tunnel is wel een blikvanger geworden.

Het is heel duidelijk in welke gemeente deze voetgangers-onderdoorgang gesitueerd is.

Aan de zijkanten zijn twee lichtbakken gevuld met tekeningen van kinderen van onze basisscholen.

Even een collage van wat tekeningen over ons dorp aan het Noord-Hollands kanaal in de ogen van de schooljeugd.Erg mooi geworden allemaal en wij hebben een veilige oversteek van die drukke verkeersader naar de bushalte.

12 gedachtes over “De tunnel 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s