Tegenstelling: mannelijk – vrouwelijk

De tegenstelling van deze week uitgedrukt met een foto is mannelijk – vrouwelijk. Dit beeld kwam ik tegen op onze wandeling van vandaag.  Zo mooi hoe de man en de vrouw elkaar aanvullen in hun anders zijn.Meer tegenstellingen vind je hier.

Door de reactie van Emie bedacht ik, dat ik mijn blog nog even kan aanvullen. Wij wandelden door het bos langs een plek, waar 13 bijzondere woningen stonden. Het blijkt een project te zijn, genaamd ’t Bossch. De huizen zijn op maat gemaakt met een duurzame dakbedekking met name een Sedumdak.  En daar stond dus dat beeldje

 

4 gedachtes over “Tegenstelling: mannelijk – vrouwelijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s