Storm of niet

Met of zonder storm, ze zitten er weer. Soms wel met 12 tegelijk in één boom, maar meestal verdeeld over drie bomen. ’s Winters zitten ze wat dieper weggestopt in de den- of de hulstboom. Vorig jaar heb ik al bericht over deze roestplaatsen voor de ransuil. Ik kijk elke dag en kan dus wel steeds foto’s maken, als ik dat wil. Ze blijven prachtig!

19 gedachtes over “Storm of niet

  1. wat prachtig! Bij mij in de tuin staat een forse es en daarin heeft de bosuil zijn roestplaats. . Die is groterdan de ransuil, maar hij laat zich nooit zien, wel horen, hij kan wel een uurlang roepen. Heb jij wel eens braakballen uitgeplozen? Ik heb het wel eens gedaan, hele avond bezig geweest. Je staat versteld wat dat dier allemaal eet. Er zaten wel 5 ribbekastjes van de rosse woelmuis in en dan nog kakementjes en dijbeentjes van allerlei kleinere prooien.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s