Tuinvogeltelling

Aangezien ik geen tuin meer heb, is het balkon de tuin. Daar ben ik snel klaar met de tuinvogeltelling. Ons balkon is alweer, zoals in voorgaande jaren de bezoekplek van een pimpelmezen paartje. Ze vliegen weer in en uit bij het vogelhuisje. Helaas hebben ze er nog nooit genesteld. Wel vinden we elk jaar een nestje in de maak. Misschien zijn we uiteindelijk toch te dichtbij achter het glas, waardoor ze hun nestplannen nooit doorzetten. We gaan kijken of we het huisje op iets meer afstand van de tuindeuren kunnen ophangen. Want het lijkt me toch het allerleukst, dat je ook het voeren en uitvliegen van de jongen kunt zien!

5 gedachtes over “Tuinvogeltelling

  1. Ach, gewoon vergeten, dat terwijl ik hier een zestal mezen, een roodborstje en nog een onbekend exemplaar had zitten vanochtend. Mijn tuin is een groene oase voor die dieren, en er valt altijd iets te snaaien…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s