Low Key

Ik wilde graag eens uitproberen of ik een ‘low key’ portret kan maken. Daarvoor heb je een zwarte achtergrond nodig en licht wat gecentreerd op het gezicht valt, zodat het uit de duisternis naar voren springt. Nu heb ik geen geavanceerde apparatuur laat staan een fotostudio om de goede achtergrond te creëren. Eens kijken hoe ik met de middelen die ik heb een soort fotostudio kan maken.

Men neme:  een zwarte fleece deken en hangt die tegen de muur, een IKEA- trapje om op te zitten, een schemerlamp voor het indirecte licht, een statief met fototoestel en afstandsbediening, wachten tot het donker is en mezelf als model, zodat ik het rustig en eindeloos kan rommelen met de instellingen.

Dit zijn wat eerste probeersels in zwart-wit. twee selfies

13 gedachtes over “Low Key

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s