Uithangbord 67

Het maken van lange wandelingen staat even op een laag pitje. Knieproblemen en het weer zijn er debet aan. Het is dan ook al een tijd geleden, dat ik mijn verzameling uithangborden heb aangevuld. Maar op korte wandelingen, dichtbij huis kom je ze ook tegen. Dus vandaag plaats ik het uithangbord, dat je bij ons aan het einde van het dorp ziet hangen. Het is een boerderij, waar de boer en de boerin naast hun boerenwerkzaamheden beiden heel actief zijn met het onder de aandacht brengen van het belang van boerenbedrijven. Ze doen mee met schoolprojecten en open dagen. Ze hebben ook nog een schuur, die je kunt afhuren en de boerin ontplooit daar zelf ook allerlei activiteiten. Kortom er daar van alles te halen voor de liefhebber. Kijk hier. Eerder schreef ik er al eens over, dat lees je hier.

7 gedachtes over “Uithangbord 67

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s