Opruim-hulp

Ik ben erg slecht in opruimen. Ik bedoel dan, dingen wegdoen bijvoorbeeld boeken of kleding. Elke keer bedenk ik weer een nieuw argument, waarom ik iets toch nog wil bewaren. Ik kwam in het Belgische tijdschrift ‘Charlie’ een handig schema tegen. Ik geloof, dat me dat gaat helpen om in ieder geval ruimte in boeken- en kledingkast te creëren. Misschien wordt het ergens anders in huis wel wat voller, want vooral de mogelijkheid van bewaren in een doos spreekt me erg aan. Misschien vinden jullie dit ook wel een handig schema. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen. 

 

13 gedachtes over “Opruim-hulp

  1. ik ben er ook zoeen,mijn moeder was een onbekommerde weggooier, ze gooide zelfs foto’s weg waar ezelsoren op zaten. Ze had begin jaren 50 van een zelfgebreid mantelpak een mooie warme jurk voor mijn zusje gemaakt. Later bij een opruimbui weer weggegooid, en toen had je nog geen Kringloop. Ik ben een sentimentele bewaarder, overal zitten herinneringen aan vast. Die doos vind ik een oplossing, alleen af en toe luchten anders gaat het muf ruiken.

    Like

  2. Met kleding doe ik het ook ongeveer zo. Heb ik het een jaar niet aan gehad, dan gaat het naar de zolder. Heb ik het daar een jaar niet aangeraakt, gaat in een oude klerenweggeefzak en na een maand of drie of zo komt er wel een inzamelingsactie en dan zet ik het bij de straat. Dan kijk ik er niet meer in want anders heb ik de neiging er nog weer iets uit te halen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s