Gezicht en profil

Al dagen ben ik overal aan het rondkijken op zoek naar gezichten in alledaagse voorwerpen. Dit was een oproep van Bertie. Helaas heb ik op die manier nog niets kunnen vinden. Ik ging op zoek in mijn fotobestanden, want het verschijnsel is me niet onbekend. Maar blijkbaar heb ik er nooit foto’s van gemaakt, want ook hierin heb ik niets gevonden. Behalve dan deze klokhuizen. Als je goed kijkt zie je hier gezichten en profil. Ze zijn gemaakt door een kunstenaar, dus een vooropgezette zaak. Hier schreef ik er al meer over, want ze zijn te bewonderen in het museum van Aduard.
Toch geef ik me nog niet helemaal gewonnen en zoek nog verder naar gezichtjes ‘in het wild’.

10 gedachtes over “Gezicht en profil

  1. mijn oudste \zoon was 9 maanden, wees op de schaduw van de lampekap op de muur en riep verrukt: .. zo’n stoffen kap uit de jaren 60, maar dan de helft, vat u hem?
    hij bedoelde het paard van de groentenboer.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s