Tegenstelling: voor – tegen

De foto-uitdaging van deze week vond ik weer een echte uitdaging. Hoe zet je deze tegenstelling op één foto. Ik zocht het dus deze keer in een onderwerp, waar je voor of tegen kunt zijn ……………… facebook!

Door het stemmen over de Sleepwet is Facebook een actueel onderwerp. Veel mensen willen hun account verwijderen. Dat heb ik niet, maar ik sta er wel wat tweeslachtig tegenover. Ik heb een account, maar doe er niet veel mee. Ik besteed meer aandacht aan mijn blog, maar dat zou je ook dagelijks kunnen posten op FB. Die behoefte heb ik niet, maar vandaag is mijn blog geplaatst door een ander en dat vind ik toch erg leuk!

Meer inzendingen voor deze foto-uitdaging vind je hier!

7 gedachtes over “Tegenstelling: voor – tegen

  1. Facebook heb ik nooit vertrouwd, noem het een gevoeletje. Ik heb dan ook nooit iets met mijn account gedaan. Afgelopen weekend heb ik het dus maar verwijderd. Als ik wel eens op een FB keek van iemand, die dat wilde, dan vond ik er niks aan. Geen fatsoenlijke verhalen, alleen foto’s met wat regels en al dat gejuich eronder als reactie. Het háált niet bij blogland.

    Like

  2. Ik ben gestopt met het plaatsen van de link, dat scheelt best een hoop lezers, maar of ik die ook wil hebben is de vraag. Ik ben blij dat ik de beslissing genomen heb en voel me op de een of andere manier weer vrijer. Verwijderen doe ik het ook nog niet, maar ben er wel minder op aanwezig dat komt ook door het niet plaatsen van de link.
    Als iemand anders je link plaatst is dat natuurlijk een compliment en dat is altijd Leuk!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s