Mika

Naast de kippen passen we ook op hond Mika. En dat gaat ons gelukkig wel beter af.  Het is ook zo’n lieverd en zo gemakkelijk. Ze luistert goed. Je kunt zo lekker met haar ravotten en lange wandelingen maken. Ze is inmiddels al 9 jaar maar nog net zo actief en speels als toen ze jonger was. Ik zou haar zo mee naar huis willen nemen!

Voor de fotocursus die ik volg moest ik nog een dierenportret inleveren. Ik heb nu een gewillig fotomodel. Niet dat Mika zielig is hoor en steeds maar op moet zitten. Het gaat spelenderwijs. Ik maakte een collage van alle oefenstof.

Deze foto heb ik ingestuurd en ik kreeg een positieve beoordeling terug. 

11 gedachtes over “Mika

  1. Aaaaah, wat een lieffie is ze. Gezellig he? Zo oppassen op een hondje. Het is altijd het beste als huisdieren gewoon in hun eigen omgeving kunnen blijven als de baasjes weg zijn. Wij deden dat heel vroeger met onze poezen ook. Dan kwamen er mensen in ons huis oppassen en dat werkte heel goed voor mensch en dier.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s