De tuin

Naast de oppas voor de kippen en de hond hadden we de afgelopen weken ook de zorg over de tuin. Niet dat we het onderhoud hoeven te doen, zoals onkruid wieden, maar we maaiden wel het gras, veegden eens wat aan en gaven regelmatig water aan het zaaigoed en de potplanten. Ondertussen keek en fotografeerde ik wat er zoal in bloei kwam.  Eigenlijk hadden we alleen de lusten en niet de lasten van deze heerlijke tuin. Want we zaten er natuurlijk ook bij tijd en wijle lekker in te luieren. We hebben in deze meimaand de natuur zo zien veranderen. Ook buiten de tuin kwamen de nog kale bomen in deze periode natuurlijk vol in blad en begonnen de bermen zich te vullen met fluitenkruid en grassen, maar ons uitzicht op de tuin en het weiland er achter laat de groei van de natuur goed zien.

Nog een paar dagen, dan zit het feestje erop!

14 gedachtes over “De tuin

  1. Ik heb de blogs even doorgebladerd en het moet echt een mooi feestje geweest zijn, jullie logeerpartij in Groningen. Het weer was in ieder geval goed en ja, je zult de natuur echt hebben zien veranderen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s