Mini-bieb

Naar aanleiding van Marthy’s blog en druk what’s app verkeer erover, plaats ik vandaag mijn Duitse versie van de mini-bieb, ook een telefooncel.

Deze staat in Denzlingen, het Zuid-Duitse stadje waar we de vorige twee weken op vakantie waren. Ik had dit steeds aangezien voor een Engelse telefooncel, maar nu ik de foto beter bekijk, denk ik eerder aan een namaak telefooncel dan een hergebruikte. Maar zoals er bij Marthy ontegenzeglijk sprake was van ‘de Franse slag’ kun je bij deze instructietekst haast niet twijfelen over het land van herkomst. Zo ‘gründlich’ als die Duitsers alles aanpakken!

15 gedachtes over “Mini-bieb

  1. Vreemd dacht ik, die telefooncel heb ik zeker gemist op het blog van Marthy. Ik ging dus kijken maar het bericht kan ik nergens vinden. Soms gebeuren er vreemde dingen !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s