Hergebruikt

Ik bewaar altijd van alles. Het is me niet altijd duidelijk waarom. Om vage redenen denk ik dan, dat ik er ooit nog wel eens iets mee ga doen en kan ik er geen afscheid van nemen. Zo ging het ook met een hele stapel oude schilderijlijsten. Bij het leeghalen van zowel mijn ouders huis en bij dat van mijn schoonouders nam ik schilderijlijsten mee. Ik was van plan om er een hele wand mee vol te hangen, maar als ik de lijsten dan tevoorschijn gehaald had, kon het me toch onvoldoende bekoren. Alles werd weer opgeruimd, keer op keer.  En nu, eindelijk, heb ik een aantal lijsten wit geschilderd en staan ze op een rand boven ons bed voorzien van foto’s door mijzelf gemaakt.

Ik ga er een soort wisselcollectie van maken. Komen al die foto’s die ik maak ook nog eens van pas.

15 gedachtes over “Hergebruikt

  1. Ik had het er gisteren al over, ik leer voortdurend van mijn medebloggers. Net zoals jij heb ik nog een stel oude lijsten staan, hier zowel als in Nederland. Kwam er ook niet toe om ze weg te doen maar weet nu wat ik er mee ga doen, bedankt!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s