Richting herfst

Hoewel de temperaturen in de middag nog volop zomers zijn, zie je toch ook een ander soort zonlicht. Wat het precies is weet ik niet, maar je voelt, dat we richting de herfst gaan. Op mijn wandelrondje maakte ik deze foto’s.Dat komt ook natuurlijk doordat de ochtenden wat frisser en vochtiger beginnen en s’avonds koelt het sneller af en gaat de zon op een andere plek onder als van de zomer. Evengoed mooi!

11 gedachtes over “Richting herfst

  1. Ik ben weer blij dat we op tijd terug zijn op de berg, vóórdat de herfst begint: wil er alles van meemaken. ’s Ochtends is het dal nog vaak “verstopt” in een grijze wolkensluier, bladeren die overgaan in mooie geel, oranje en bruine tinten, kruidige lucht als je door het bos loopt, rook van de houtkachels en het wordt al eerder donker, dus de schemerlampen aan, kaarsjes aan, een goed boek……..moet ik nog meer vertellen? Oké dan, regenen mag ook (goed voor het land!) maar niet teveel!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s